» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τρίτη 5/8

Επαναληπτικούς αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε σήμερα, με το ματς Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης να κλέβει την παράσταση. Ο γάτος προτείνει 3 δυνατά σημεία για να σας στείλει ταμείο!

 
100. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ
H Ντέμπρετσεν κέρδισε δίκαια με 1-0 στο πρώτο ματς, αλλά η ΜΠΑΤΕ έχει την εμπειρία για να διεκδικήσει τις δικές της πιθανότητες για πρόκριση. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι έκαναν οι γηπεδούχοι πριν 2 χρόνια με μεγάλους αντιπάλους για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν το εμπόδιο των μαχητικών Ούγγρων. Πάμε με τον άσσο.

101. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ
Στο τέλος  του αγώνα κρίθηκε η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων με τη Μάριμπορ να κερδίζει 1-0 στις καθυστερήσεις. Το κακό για τους γηπεδούχους είναι ότι θα δώσει τον αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο (Κύπρο) λόγω του πολέμου στη λωρίδα της Γάζας. Εκτιμούμε ότι θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα που θα σκοράρει πρώτη. Επιλέγουμε το σημείο του No Goal.

102. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θέλουν να φανούν σήμερα κόντρα στη Σταντάρ αντάξιοι της ευρωπαϊκής ιστορίας του συλλόγου, περνώντας στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως προίκα το 0-0 της Λιέγης. Η Λεωφόρος θα φορέσει τα γιορτινά της ξανά μετά από περίπου 6 χρόνια. Οι πράσινοι έδειξαν και στο πρώτο ματς ότι είναι καλυτερη ομάδα από τους Βέλγους και δεν νομίζουμε να έχουν πρόβλημα στο να πάρουν την πρόκριση. Άσσος λοιπόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN     
100   1                   1.55            1.70
101  Ν/G               1.60            1.70
102   1                   1.90            2.05
Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση