» » Προγνωστικά Στοιχήματος Δευτέρα 4/8

Ο γάτος έστειλε ταμείο τους φίλους του χθες με τα 5 προτεινόμενα σημεία που πέρασε. Σήμερα, παίζουμε μια 3άδα χαμηλού ρίσκου!

265. ΓΚΕΦΛΕ-ΜΙΑΛΜΠΙ
Οι γηπεδούχοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια στην έδρα τους που μετρούν 3-2-3. Απ. την άλλη πλευρά, η Μιάλμπι έχει αρνητική επίδοση εκτός έδρας με μόλις 1 νίκη και 1 ισοπαλία σε 8 ματς. Πάμε με τον άσσο.

267. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΑΪΚ
Τεράστιο ντέρμπι μίσους εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για Γκέτεμποργκ και ΑΪΚ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δώσει 7 ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Σουηδία και σε όλα έχουν μπει παραπάνω από 2,5 γκολ. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένουμε και σήμερα και γι' αυτό επιλέγουμε το σημείο του over.

268. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΜΟΝΑΧΟ1860
Τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην Τσβάιτε Λίγκα για την Καϊζερσλάουτερν, η οποία θα στηριχτεί φέτος σε ένα νεανικό σύνολο. Ο Κόστα Ρούνιαϊτς καλείται να διαχειριστεί πλέον ένα πιο ισορροπημένο ρόστερ χωρίς τα μεγάλα ονόματα αφού αποχώρησαν ακόμη και παίκτες με μεγάλα συμβόλαιο και προσφορά όπως ο μόνιμος πρώτος σκόρερ Ιντρίσου. Εκτιμούμε ότι η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη. Άσσος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN   
265   1                   2.00            2.00
267  over              1.60            1.72
268   1                   1.60            1.70

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση