» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τετάρτη 6/8

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκος να προκριθεί αν και είχε καλύτερη εικόνα από τους Βέλγους στα 2 ματς. Σήμερα, συνεχίζουμε με 4 δυνατά σημεία από επαναληπτικούς αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

109. ZENIT-ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
Η ΑΕΛ έκανε το θαύμα και κέρδισε με 1-0 στον πρώτο αγώνα στην Κύπρο, ενώ η Ζενίτ είχε 22 συνολικά σουτ στο τέρμα. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια, αφού όσο αξίζει ο Χουλκ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει 5 φορές το ρόστερ της ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν δύσκολες στιγμές, διότι οι Ρώσοι τους περιμένουν αγριεμένοι μετά την 4άρα που έριξαν στο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στον άσσο από ημίχρονο (1/1).

111. ΜΑΛΜΕ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Συναγερμός στο Μάλμε ενόψει της ρεβάνς με την Σπάρτα Πράγας. Οι οπαδοί θα γεμίσουν το γήπεδο, δίνοντας ώθηση στους γηπεδούχους που σκοράρουν με μεγάλη ευκολία στην έδρα τους. Οι Τσέχοι διαθέτουν ποιότητα σαν ομάδα και μπορούν να πετύχουν ένα τέρμα ώστε να μεταφέρουν το άγχος στους Σουηδούς. Προτεινόμενο σημείο είναι το over στην αναμέτρηση. 

113. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ–ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Η Μπεσίκτας που κέρδισε με 1-2 στην Ολλανδία δείχνει πιο έτοιμη και δεμένη ομάδα από την Φέγενορντ που αποφάσισε να διαλύσει και να ξαναχτίσει την ομάδα της λίγες μέρες πριν τα προκριματικά. Οι Τούρκοι θα σφραγίσουν την πρόκριση με νέα νίκη. Πάμε με τον άσσο.

119. ΣΕΛΤΙΚ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ
Μόνο και μόνο το σκορ του πρώτου αγώνα (4-1 υπέρ της Λέγκια) μας δείχνει ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους παίχτες της Σέλτικ να κάνουν επίθεση από το πρώτο λεπτό στην προσπάθεια ανατροπής του εις βάρος τους σκορ. Δεν θα πρέπει να ξεγράφουμε τους Σκωτσέζους που στο παρελθόν έχουν πάρει τέτοιες προκρίσεις. Εμείς ποντάρουμε στο σημείο του over.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN     
109  1/1                 1.50            1.57
111  over              1.70            1.70
113   1                   1.90            2.00
119  over              1.55            1.66
Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση