» » Προγνωστικά Στοιχήματος Κυριακή 3/8

Καλή στοιχηματική Κυριακή να έχετε. Πολλές επιλογές σήμερα, με τον γάτο να εντοπίζει 5 σημεία!

219. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΟΥΕ
Η Νυρεμβέργη είναι το φαβορί για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, καθώς διαθέτει το ποιοτικότερο ρόστερ. Ξεκινά την προσπάθεια αυτή με αντίπαλο την φιλότιμη Άουε. Οι γηπεδούχοι στα φιλικά που έδωσαν έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία. Πάμε με τον άσσο.

229. ΧΟΝΚΑ–ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
Τιμωρημένος είναι ο Αργεντίνος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας, Λουίς Σολινιάκ. Αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στη Χόνκα που εκτιμούμε ότι τουλάχιστον δεν θα χάσει. Ποντάρουμε στο 1Χ ΔΕ.

231. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ
Με την πλάτη στον τοίχο είναι οι γηπεδούχοι που πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς στην έδρα τους, αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή. Είναι ευκαιρία να πάρουν τους 3 βαθμούς απέναντι στη ντεφορμέ Μποντό που παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα. Άσσος λοιπόν.

240. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ-ΓΚΑΪΣ
Η Γκάϊς είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Μόνο κόντρα μπορείς να την πας αυτή την ομάδα. Απ' την άλλη πλευρά, η Σούντβαλ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα θελήσει σήμερα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Άσσος.

242. ΤΟΛΟΥΚΑ–ΠΟΥΜΑΣ
Η Τολούκα ψάχνει εναγωνίως την παρθενική της νίκη φέτος. Θα τα δώσει όλα για να πετύχει τη νίκη και λόγω έδρας έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Ποντάρουμε στον άσσο.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN          
219   1                 1.50            1.61
229  1X ΔΕ         1.47            1.61
231   1                 1.70            1.75
240   1                 1.45            1.53
242   1                 1.70            1.83

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση