» » Προγνωστικά Στοιχήματος Σάββατο 2/8

2 στους 3 προτεινόμενους άσσους περάσαμε χθες, αφού μας έσπασε μόνο της Φορτούνα Ντίσελντοφ στο 85' (2-2). Σήμερα, υπάρχουν καλά παιχνίδια στο κουπόνι όπου διαλέξαμε 5 από αυτά!

139. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ–ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Με τις μεταγραφές που έχει κάνει η Παρί αναμένεται να είναι στο προσκήνιο σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι η έκτη χρονία που το Σουπερ Καπ Γαλλίας διεξάγεται εκτός Ευρώπης (Πεκίνο). Για εμπορικούς λόγους η Παρί θα βγάλει φωτιές σε αυτό το παιχνίδι ώστε να αποκτήσει οπαδούς και στην Ασία. Πάμε με το φαβορί και τον άσσο.

140. ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ–ΖΕΝΙΤ
Φέτος ανέβηκαν οι γηπεδούχοι στη μεγάλη κατηγορία της Ρωσίας, αλλά απέναντι στη Ζενίτ δεν έχουν ελπίδες. Η Ζενίτ διαθέτει παίχτες παγκόσμιας κλάσης και θα καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι. Διπλό. 

169. ΣΟΣΟ–ΟΡΛΕΑΝ 
Η Σοσό ήλπιζε μέχρι και τη Δευτέρα πως θα βρίσκεται στη Ligue 1, αλλά επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στη Β' κατηγορία. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με αρκετούς νεαρούς παίχτες και δεν ξέρουμε τι εικόνα θα έχουν στο ματς. Πάμε με τα γκολ και ποντάρουμε στο σημείο του over.

173. ΚΟΡΤΡΑΪΚ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ  
Πολύ δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι που αντιμετωπίζουν τη Σταντάρ Λιέγης που έχει το μυαλό της στη ρεβάνς του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θα κατέβει με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι προκειμένου να έχει ξεκούραστους τους παίχτες της για το ματς στην Αθήνα. Ευκαιρία της Κόρτραϊκ να κάνει τη νίκη. Άσσος. 

131. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ
Πρεμιέρα για το ρώσικο πρωτάθλημα, με την πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει εύκολο έργο απέναντι στη νεοφώτιστη Τορπέντο. Ο άσσος αυτός αποτελεί το στήριγμα της ημέρας, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN          
139   1                 1.30            1.38
140   2                 1.45            1.53
169  over            1.85            2.08
173   1                 2.85            3.00
131   1                 1.30            1.35

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση