» » Προγνωστικά Στοιχήματος Παρασκευή 1/8

Καλό μήνα με πολλά στοιχηματικά κέρδη να έχετε. Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα Β' Γαλλίας, Β' Γερμανίας και Ρωσίας έχουμε σήμερα. Ο γάτος προτείνει 3 άσσους για να σας στείλει στον δρόμο για ταμείο!

105. ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Η Βαλενσιέν είναι εντελώς ανέτοιμη, αφού μέχρι πριν 2 εβδομάδες ήξερε ότι θα αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία. Τελικά, ξεπέρασε τα οικονομικά προβλήματα που είχε και κρατήθηκε στη Ligue 2, αλλά δεν έχει κάνει προετοιμασία. Η Γκαζελέκ στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην έδρα της και θα το εκμεταλλευτεί. Πάμε με τον άσσο.

113. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
Νέα χρονιά με πολλά όνειρα στις τάξεις της Φορτούνα, που έχει και πάλι βλέψεις για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Έγινε γερό ξεσκαρτάρισμα βέβαια και στο ρόστερ της, με δώδεκα παίκτες να αποτελούν παρελθόν! Μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Μαλεζάς, για να προχωρήσει σε ορισμένες πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Έχει καλό προπονητή και αποτελεί το φαβορί για την άνοδο. Ποντάρουμε στον άσσο της Φορτούνα.

118. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ  
Στις νίκες μετά από 4 παιχνίδια επέστρεψε η Σεντ Πάτρικς, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Αθλόουν Ταόυν της οποίας και επικράτησε με 0-2. Έχει δυνατή έδρα, καθώς μετράει 7 νίκες στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους. Άσσος λοιπόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN          
105   1                 2.40            2.50
113   1                 1.90            2.00
118   1                 1.85            1.75

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση