» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τρίτη 19/8

Ξεκινάει η φάση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, ώστε να μάθουμε τις 10 από τις 32 θέσεις που είναι κενές στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο γάτος προτείνει 3 σημεία για να σας στείλει ταμείο!

101. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Κοπεγχάγη μετά τις 2 σερί εντός έδρας ήττες για το πρωτάθλημα Δανίας. Δεν έχει ελπίδες να περάσει το εμπόδιο της Λεβερκούζεν που είναι πιο ποιοτική ομάδα. Οι Γερμανοί έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα στα φιλικά και έκαναν μεταγραφές ουσίας με την απόκτηση των Κ. Παπαδόπουλου (στόπερ), Ντρμιτς (διεθνής φορ) και Τσαλχάνογλου (στόπερ). Η Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει να καθαρίσει απ' το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση και γι' αυτό επιλέγουμε το διπλό.

103. ΝΑΠΟΛΙ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Ίσως το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μιλάμε για δυο εξαιρετικές ομάδες. Οι Ιταλοί έκαναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους. Απέκτησαν έναντι 10 εκατομ. ευρώ τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Κουλιμπάλι από τη Γκενκ, τον 30χρονο τερματοφύλακα Αντουχάρ από την Κατάνια και τον Μίτσου από τη Σουόνσι με μορφή δανεισμού. Αναμένεται να δούμε ένα αμφίρροπο παιχνδί, γεμάτο γκολ και θέαμα. Ποντάρουμε στο σημείο του over.

105. ΣΤΕΑΟΥΑ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
Οι δυο ομάδες προέρχονται από επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων και θα είναι πολύ προσεκτικές στο πρώτο παιχνίδι. Δεν θα ανοιχτούν, παίζοντας συντηρητικά και με σκοπιμότητα. Όποια ομάδα πετύχει πρώτη τέρμα, θα έχει σημαντικό προβάδισμα νίκης στο παιχνίδι. Λογικά δεν θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες και γι' αυτό επιλέγουμε το σημείο του Νο Goal που δίνει αρκετά καλή απόδοση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN            
101   2                 1.60            1.72
103  over            1.80            1.97
105  N\G             1.80            1.75

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση