» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τετάρτη 20/8

Ο γάτος προτείνει 3 σημεία για τα σημερινά παιχνίδια, με στήριγμα το διπλό της Ζενίτ στη Λιέγη!

162. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ–ΑΠΟΕΛ
Εκτιμούμε ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι στην Δανία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα έχει σημαντικές επιστροφές με μοναδική απώλεια τον ανέτοιμο Τζιμπούρ. Έχει αρκετές ελπίδες να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Δανία, αφού η Άαλμποργκ δεν έχει ξεκινήσει καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα με μόλις 1 νίκη σε 5 αγώνες. Δεν θα ανοιχτεί καμια απ΄ τις δυο, παίζοντας συντηρητικά και με σκοπιμότητα. Όποια ομάδα πετύχει πρώτη τέρμα, θα έχει σημαντικό προβάδισμα νίκης στο παιχνίδι. Λογικά δεν θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες και γι' αυτό επιλέγουμε το σημείο του Νο Goal.

163. ΛΙΛ–ΠΟΡΤΟ
Με την ίδια λογική προσεγγίζουμε και αυτό το παιχνιδι. Το κίνητρο εισόδου στους ομίλους είναι τεράστιο και υπάρχει επαναληπτικός, με συνέπεια καμία ομάδα να μην ρισκάρει και να προσέχει τα νώτα της. Η Λιλ είναι αγωνιστικά πιο έτοιμη, ενώ η Πόρτο διαθέτει παίχτες με πλούσιο ταλέντο. Ποντάρουμε στο σημείο του No Goal.

166. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ–ΖΕΝΙΤ
Η Σταντάρ Λιέγης δεν είναι σε καμία περίπτωση μεγαθήριο και στάθηκε πολύ τυχερή στα δυο παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εκτός αυτού, οι Βέλγοι έρχονται από δυο ήττες και έχουν πέντε προβλήματα τραυματισμών. Η Ζενίτ είναι αρκετά σκαλιά πιο πάνω σαν ομάδα και αναμένεται να καθαρίσει απ' το πρώτο ματς την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρουμε στο διπλό των φορμαρισμένων Ρώσων.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN            
162  N\G             1.80            1.75
163  N\G             1.80            1.72
166   2                 1.90            1.90

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση