» » Προγνωστικά Στοιχήματος Δευτέρα 18/8

Αρκετές απώλεις είχαμε το ΣΚ, αφού μας έσπασαν πολλά σημεία. Σήμερα, θα προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε αυτές τις απώλειες με μια 3άδα. Μην ξεχνάτε τον μεγάλο διαγωνισμό που τρέχει (οι όροι συμμετοχής βρίσκονται πάνω-πάνω στην σελίδα μας στο facebook)!

435. ΚΟΤΜΠΟΥΣ–ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Κάποτε το παιχνίδι αυτό ήταν ντέρμπι, αλλά τώρα η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι τεράστια. Τις χωρίζουν 2 κατηγορίες, αλλά θέλει προσοχή ο 1ος γυρός στο γερμανικό κύπελλο που αποτελεί τον θεσμό των εκπλήξεων. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και αναμένεται να βάλουν δυσκολίες στην αποστολή του Αμβούργου. Ποντάρουμε στο σημείο των 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

449. ΣΟΣΟ–ΤΡΟΥΑ
Η Σοσό αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ και στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα που έχει στόχο στην άμεση επάνοδο στο Σαμπιονά. Οι γηπεδούχοι έχουν αλλάξει εντελώς την ομάδα σε σχέση με πέρσι, αφού αγωνίζονται με παίχτες νεαρής ηλικίας. Οι περισσότεροι προβλέπουν under λόγω της εικόνας που μας έχουν δείξει οι δυο ομάδες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Εμείς ποντάρουμε στο over κόντρα στην τάση της αγοράς.

454. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ–ΛΙΜΕΡΙΚ
Δεν υπάρχει λόγος για το φαβορί της αναμετρήσης, με τους γηπεδούχους να μετρούν 9 νίκες στα τελευταίας ισάριθμα εντός έδρας ματς. Η Λίμερικ θα κατέβει στο παιχνίδι παίζοντας κατά κύριο λόγο άμυνα, αλλά δεν θα αντέξει. Ο άσσος έχει πολύ μικρή απόδοση και γι' αυτο προτιμούμε το σημείο του No Goal, αφού πιστεύουμε ότι η Λίμερικ θα συνεχίσει το σερί των 4 συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων χωρίς γκολ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN              
435  2-3 γκολ     2.00            2.10
449  over            2.05            2.25
454  N\G             1.80            1.75

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση