» » Προγνωστικά Στοιχήματος Κυριακή 17/8

Συνεχίζουμε με 4 στοιχηματικές επιλογές για σήμερα!

376. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Xωρίς Σουάρεζ αλλά με ντελίριο ενθουσιασμό και ένα γεμάτο ρόστερ η Λίβερπουλ κάνει ντεμπούτο κόντρα στην αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι Σαουθάμπτον. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν 3 βασικούς παίχτες από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι και είναι αποδυναμωμένοι. Η Λίβερπουλ θα πάρει τη νίκη, αλλά επειδή είναι πρεμιέρα ίσως υπάρχει άγχος. Προτεινόμενο σημείο είναι το under στην αναμέτρηση.

379. ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΒΙΛΕΜ
Τραγική η εμφάνιστη της Ουτρέχτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Τσβόλε (ήττα με 2-0). Η Βίλεμ είναι ένα μαχητικό σύνολο που δεν τα παρατάει εύκολα σε καμία περίπτωση. Παίζουμε Χ2 ΔΕ.

394. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ–ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ
Να ξεκινήσει με νίκη θέλει το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας η Νασιονάλ Μαδέϊρα κόντρα στη Μοϊρένσε, η οποία είναι νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και τον άσσο.

430. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ-ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ 
Η Γουαδαλαχάρα έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη απόψε, υποδεχόμενη τη Σάντος Λαγκούνα. Οι 4 βαθμοί στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές συνιστούν μία πολύ φτωχή συγκομιδή, με το φάσμα του υποβιβασμού να είναι ανοιχτό. Εκτιμούμε ότι οι γηπεδούχοι θα δείξουν χαρακτήρα και θα τους εμπιστευτούμε. Ποντάρουμε στον άσσσο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN            
376  under         2.00            2.30
379  X2 ΔΕ         1.82            1.83
394   1                 1.80            1.85
430   1                 2.05            2.40

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση