» » Προγνωστικά Στοιχήματος Πέμπτη 31/7

Ταμείο σας στείλαμε με την χθεσινή 3άδα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίζουμε, σήμερα, με 5 σημεία για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ που κρύβουν αρκετές παγίδες!

126. ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ-ΣΑΚΙΡ
H Σακίρ είναι μια ομάδα από την Γεωργία που στηρίζεται στην αμυντική της επίδοση (παίζει μαζική άμυνα). Έτσι αναμένεται να παίξει και με αντίπαλο τη Νέφτσι που είναι μια σκάλα πάνω από τους φιλοξενούμενους. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και παίζουμε τον άσσο.

133. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΡΙΟ ΑΒΕ
Οι Σουηδοί είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά, αφού το πρωτάθλημά τους είναι ήδη σε προχωρημένο σημείο, σε αντίθεση με την Ρίο Άβε που δεν έχει επίσημο παιχνίδι στα πόδια της. Είναι καλή στην έδρα της η Γκέτεμποργκ και μπορεί να εκμεταλλευτεί. Πάμε με τον άσσο.

134. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Το σετ αποδόσεων αδικεί τους Νορβηγούς. H Καραμπούκ βρέθηκε εδώ λόγω τιμωρίας της Σίβας και δεν είναι κάποιο φόβητρο. Η Ρόζενμποργκ δεν έχει ξεκινήσει καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά έχει βαριά φανέλα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σήμερα καθώς μιλάμε για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παίζουμε Χ2 ΔΕ.

135. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ-ΛΥΩΝ 
Χαώδης διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη Λυών να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Φέτος, οι Γάλλοι θα στηριχτούν κατά κύριο λόγο στα δικά τους παιδιά που μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα, αφού διαθέτουν ταλέντο. Δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στους Τσέχους. Διπλό.

141. ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ-ΜΟΛΝΤΕ
Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Μόλντε που μετράει 21 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να χάσει σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Ουκρανοί φέτος βγήκαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη (και μάλιστα αντί της τιμωρημένης Μέταλουργκ Ντόνετσκ) κι έχουν εσωτερικά προβλήματα. Δεν θα αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα. Πάμε με το διπλό των Νορβηγών.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN          
126   1                 1.55            1.60
133   1                 2.25            2.20
134  Χ2 ΔΕ         1.60            1.65
135   2                 1.75            1.87
141   2                 2.50            2.35

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση