» » Προγνωστικά Στοιχήματος Σάββατο 16/8

Πρεμιέρα στο πιο ελκυστικό πρωτάθλημα του πλανήτη (Πρέμιερ Λιγκ) έχουμε σήμερα. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον αρχίζει να ανεβαίνει, με τον γάτο να εντοπίζει 4 σημεία ώστε να σας στείλει ταμείο!

253. ΛΕΣΤΕΡ-ΕΒΕΡΤΟΝ
Η Έβερτον αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ.  Η Λέστερ έχει τον ενθουσιασμό, όχι όμως την εμπειρία να σταθεί επάξια στην κατηγορία και αναμένεται να δυσκολευτεί ως νεοφώτιστη. Καλό κλίμα επικρατεί στου οπαδούς των φιλοξενούμενων, αφού η ομάδα του Λίβερπουλ αποφάσισε να δαπανήσει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ για να παραμείνει ο Ρομέλου Λουκάκου στην ομάδα. Ποντάρουμε στο διπλό που δίνει εξαιρετική απόδοση.

254. ΣΤΟΟΥΚ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Καλύτερη θα είναι φέτος η Στόυοκ που ενισχύθηκε μεταγραφικά και στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Η έλευση του Μπόγιαν Κρίκιτς θα δώσει νέα πνοή στους γηπεδούχους που λογικά δεν θα κινδυνεύσουν φέτος. Απ' την άλλη πλευρά, η Άστον Βίλα έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, με τον τεχνικό της να είναι ένα βήμα πριν την απόλυση. Πάμε με τον άσσο.

259. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ–ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Εντυπωσιακά τα πρώτα δείγμα της Μπόρνμουθ που συνέτριψε με 4-0 τη Χάντερσφιλντ. Αμυντικές αδυναμίες παρουσιάζει η ομάδα των φιλοξενούμενων. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο. 

301. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ–ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Πάρα πολλές απουσίες θα έχει η Μάδεργουελ στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να αναμένεται να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Αν παρουσιαστούν σοβαροί, θα αποδράσουν με το διπλό.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN            
253   2                 2.30            2.35
254   1                 1.85            1.87
259   1                 1.80            1.75
301   2                 2.75            2.90

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση