» » Προγνωστικά Στοιχήματος Παρασκευή 15/8

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και καλές διακοπές για αυτούς που κατάφεραν να φύγουν τριήμερο. Υπάρχει μια καλή 3άδα για όσους θέλουν να παίξουν στοίχημα σήμερα!

203. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Η Σταντάρ Λιέγης θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στο παιχνίδι με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Μουσκρόν. Σε 5 μέρες δίνει αγώνα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Ζενίτ και θα έχει το μυαλό της εκεί. Είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε 1Χ ΔΕ.

215. ΤΟΥΡ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
Εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό δίνει η Τουρ στα εντός έδρας της παιχνίδια, με την μπάλα να βρίσκεται πάνω-κάτω στο γήπεδο. Αμυντικές αδυναμίες έχουν δείξει και οι δυο ομάδες, αφού καμία δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Προτεινόμενο σημείο είναι το over στην αναμέτρηση.

219. ΚΑΕΝ-ΛΙΛ
Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Μετς η Λιλ φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Καέν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν υψηλούς στόχους και καθαρά από ατυχία δεν κέρδισαν στην πρεμιέρα. Απ' την άλλη πλευρά, η Καέν επικράτησε της Εβιάν με 0-3. Οι αποδόσεις του σημερινού αγώνα είναι επηρεασμένες από την 1η αγωνιστική και γι' αυτό δίνεται τόσο ψηλά η Λιλ. Ποντάρουμε στο διπλό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN            
203  1X ΔΕ         1.60            1.61
215  over            2.00            2.08
219   2                 2.25            2.28

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση