» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τρίτη 29/7

Σήμερα, έχουμε 3 καλά σημεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένοντας την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού αύριο στο Βέλγιο! 
 

101. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΑΛΜΕ
Μπορεί οι Τσέχοι να ξεκίνησαν τώρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, διαθέτουν όμως πολύ καλή φυσική κατάσταση όπως έδειξαν και στα δυο ματς με τη Λεβάντια. Η Μάλμε έχει άπειρη ομάδα και δύσκολα θα είναι ανταγωνιστική απέναντι στους Τσέχους. Πάμε με τον άσσο της Σπάρτα Πράγας.

102. ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ. - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ
Αμφίρροπο ματς για  τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ που λογικά θα κριθεί στην δύναμη και το πάθος. Mε το δεξί έχει ξεκινήσει την χρονιά η Σλόβαν Μπρατισλάβας που μετράει 4/4 νίκες σε επίσημα ματς, αλλά και η Σέριφ έχει ξεκινήσει με το απόλυτο έχοντας 3/3 νίκες. Ποντάρουμε στο under, διότι πιστεύουμε ότι δεν θα ανοιχτούν οι δυο ομάδες επιθετικά.

103. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ
Πριν δυο χρόνια στον ίδιο γύρο οι Λευκορώσοι απέκλεισαν την Ντέμπρετσεν κερδίζοντας με 0-2 στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η Ντέμπρετσεν πέρασε δύσκολα την Κλίφτονβιλ και μετράει 1-3-0 στα επίσημα παιχνίδια της, δύσκολα προκρίθηκε και η ΜΠΑΤΕ επί της Σκεντερμπέου, μετρώντας 1-3-0 στα τέσσερα τελευταία. Ισορροπημένο παιχνίδι και γι' αυτό ποντάρουμε στην ισοπαλία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN          
101   1                 1.40            1.47 
102  under          1.45            1.55
103   X                 3.15            3.15

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση