» » Προγνωστικά Στοιχήματος Δευτέρα 28/7

Παρόλο που δεν έχουμε πολλές επιλογές σήμερα, ο γάτος εντόπισε μια δυνατή 3άδα που θα φορτώσει για να ρεφάρει τις απώλειες που είχε χθες!

235. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ
Η Μπρόντμπι έχασε με 3-1 στην έδρα της Μίντιλαντ στην πρεμιέρα και η νεοφώτιστη Σίλκεμποργκ κράτησε στο εντός έδρας 0-0 την Κοπεγχάγη. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσει μπροστά στο κοινό τους και να πάρουν μια μεγάλη νίκη. Ποντάρουμε στον άσσο της Μπρόντμπι.  

237. ΧΑΚΕΝ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε δυο από τις πιο παραγωγικές ομάδες της Σουηδίας. Λίγες μέρες μετά το άκρως εντυπωσιακό 3-5 επί της Νόρκεπινγκ, η Τζουργκάρντεν υποδέχτηκε τη Χάκεν (έπαιξαν ξανά πριν λίγες μέρες) και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, χάνοντας δίκαια με 1-2 (είχε ευκαιρία στο τέλος για να ισοφαρίσει), μια ήττα που ήταν η πρώτη έπειτα από πέντε ματς (2-3-0). Εκτιμούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα (Χ2 ΔΕ).
  
239. ΤΙΓΚΡΕ-ΟΛ ΜΠΟΪΣ
Νοκ-άουτ ματς σε ουδέτερο γήπεδο για τη φάση των «32» του κυπέλλου Αργεντινής. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι χωρίς παράταση. Η Τίγκρε είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θα προσπαθήσει να καθαρίσει το ματς στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Ο άσσος αυτός αποτελεί το στήριγμα της ημέρας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN          
235   1                 1.65            1.72 
237  X2 ΔΕ          1.77            2.00
239   1                 1.80            1.66

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση