» » Προγνωστικά Στοιχήματος Παρασκευή 25/7

3 στα 4 προτεινόμενα σημεία περάσαμε χθες, αφού μας έσπασε μόνο το διπλό Ντιναμό Μινσκ. Συνεχίζουμε σήμερα με αγώνες απ' το πρωτάθλημα Δανίας, Σουηδίας και Ιρλανδίας!

102. ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ-ΟΝΤΕΝΣΕ
Μετά τις ήττες της πρεμιέρας, Βέστσαελαντ και Οντένσε ρίχνονται στη μάχη με στόχο τους πρώτους βαθμούς. Αμυντικά κενά εμφάνισαν οι δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να δέχονται την ψυχρολουσία αφού προηγήθηκαν της Νόρντζελαντ με 0-2 και στο τέλος έχασαν με 3-2. Θύμα έκπληξης έπεσε η Οντένσε, χάνοντας με 1-2 από την Χόμπρο. Προτεινόμενο σημείο της αναμέτρησης είναι να μπουν 2-3 γκολ.

103. ΕΣΤΕΡ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Χαμηλά στη βαθμολογία βρίσκονται και οι δυο ομάδες που δεν έχουν βρει τα πατήματά τους. Η Έστερ δεν τα πηγαίνει καλά εντός έδρας που μετράει 2-1-5. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού ξέρουν να παίζουν καλά την κόντρα-επίθεση. Πάμε με την έκπληξη και παίζουμε Χ2 ΔΕ.

109. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΚΟΡΚ
Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, με την Κορκ να είναι 1η στη βαθμολογία (αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια). Η Μποέμιαν  είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη είναι η Μποέμιαν (0-6-4), αν και έχει καλή απόδοση σχεδόν σε όλους τους αγώνες της. Είναι ευκαιρία να την κάνει σήμερα, αφού η Κορκ θα έχει δυο σημαντικές απουσίες παιχτών. Άσσος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN         
102  2-3 γκολ      1.75            2.00
103  X2 ΔΕ         1.89            2.22
109   1                 3.25            3.55

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση