» » Προγνωστικά Στοιχήματος Σάββατο 26/7

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε στις παραλίες. Σήμερα, ο γάτος προτείνει μια 4άδα για να σας στείλει στο δρόμο για ταμείο!

136. ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ-ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ
Η Λαντσκρόνα κατάφερε να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που είχε. Οι φιλοξενούμενοι είναι ντεφορμέ και βρίσκονται στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού παρουσιάζουν αμυντικές αδυναμίες. Πάμε με την έδρα και ποντάρουμε στον άσσο.

140. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΤΟΥΝ
Ζει και αναπνέει για το ματς της Τετάρτης κόντρα στη Λιλ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Γκρασχόπερς. Δεν θα έχει το μυαλό της σήμερα στον αγώνα, με συνέπεια να είναι ευκαιρία για την Τουν να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε Χ2 ΔΕ.

141. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα του Βελγίου, με την Κλαμπ Μπριζ να είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μεγάλη, ιδιαίτερα απ' τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετούς παίχτες τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Προτεινόμενο σημείο είναι το διπλό στην αναμέτρηση. 

146. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Η πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ δοκιμάζεται στο Νόισταντ με αντίπαλο μια ομάδα που έχει τραγική άμυνα. Έχει αρχίσει και μοιράζει 5άρες η πρωταθλήτρια Αυστρίας, αφού είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Αυστρία. Δεν αναμένεται να δυσκολευτεί στο παιχνίδι αυτό που βλέπουμε να μην δέχεται ούτε γκολ. Ποντάρουμε στο σημείο του No Goal.
  
ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN         
136   1                 1.70            1.66
140  X2 ΔΕ          2.06            2.37
141   2                 1.65            1.70
146  Ν/G             1.70            1.95

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση