» » Προγνωστικά Στοιχήματος Πέμπτη 24/7

Χθες, δεν πέσαμε μέσα στις προβλέψεις αφού μας έσπασαν αρκετά σημεία. Σήμερα, έχουμε προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ και ξεχωρίσαμε 4 αγώνες!

144. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ
Καμία ελπίδα δεν έχει η Μιλικόσκι βάση εμφανίσεων αφού και στο πρωτάθλημα της κέρδισε μόλις μια φορά στα 10 τελευταία ματς, ενώ η Ντιναμό είναι σε εξαιρετική κατάσταση με 9 σερί νίκες. Ποντάρουμε στο διπλό που ήδη έχει δεχθεί μεγάλο ποντάρισμα.

147. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ
Μετά τη μαγική εικόνα του αγώνα της Βοσνίας, η Χάουγκεσουντ καλείται να αποδείξει τη νίκη που έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Η Σαράγιεβο έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε από την Χάουγκεσουντ (0-1), αλλά δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν φύγουν με το διπλό πρόκρισης από τη Νορβηγία και γι' αυτό τους προτιμούμε.

158. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ
Το θετικό αποτέλεσμα με τη Ροβανιέμι στη Φινλανδία (1-1) έκλεισε το ραντεβού με την ιστορία και οι Αρκάδες δε σκοπεύουν να αργήσουν σήμερα σε αυτό. Ο Αστέρας θέλει την πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη, έπειτα από έξι (!) ισοπαλίες και μια ήττα, να προκριθεί στο γ' προκριματικό (όπου περιμένει η Μάιντς). Στην προσπάθεια αυτή ο Αστέρας θα έχει κανονικά διαθέσιμο τον Κουρμπέλη, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και γυμνάστηκε κανονικά την Τετάρτη. Ποντάρουμε στον άσσο του Αστέρα.

168. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ-ΡΙΕΚΑ
Σαν την γάτα με το ποντίκι έπαιξαν οι Κροάτες τους Ούγγρους στο πρώτο παιχνίδι, με την ομάδα της Ριέκα να κερδίζει 1-0. Έχασε πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο, αφού υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Πάμε με το διπλό. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN         
144   2                 1.75            1.66
147   2                 2.05            2.55
158   1                 1.40            1.53
168   2                 1.90            1.97

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση