» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τετάρτη 23/7

Ο γάτος εντόπισε 4 προτεινόμενα σημεία για σήμερα προκειμένου νας σας στείλει ταμείο!

126. ΑΚΤΟΜΠΕ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΟΣ
Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Ακτόμπε με το 0-1 στην Τιφλίδα. Η Ντιναμό Τιφλίδας είναι αρκετά καλή ομάδα και κατέκτησε πέρσι το δεύτερο σερί της πρωτάθλημα. Στην κανονική διάρκεια βρέθηκε στο +8 από τη δεύτερη θέση, ενώ στα πλέι οφ η διαφορά μειώθηκε στους 6 κι έφτασε τους 15 τίτλους, ενώ στη συνέχεια πήρε και το κύπελλο. Ποντάρουμε στο διπλό που θα δώσει τη πρόκριση στους Γεωργιανούς.

127. ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ-ΜΑΛΜΕ
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες μετά το 0-0 του πρώτου ματς στη Σουηδία. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να παίξουν μαζική άμυνα και σε αυτό το ματς. Η Μάλμε είναι έμπειρη ομάδα και διαθέτει παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ποντάρουμε στο διπλό και τη νίκη των Σουηδών. 

128. ΕΛΣΙΝΚΙ-ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ
Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Ελσίνκι που μετράει 15 ματς χωρίς ήττα. Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες ήρθε 0-0 λόγω των απίστευτων αποκρούσεων που έκανε ο τερματοφύλακας των Σκοπιανών. Δεν πρόκεται να αντέξουν οι φιλοξενούμενοι στη Φινλανδία και αναμένεται να χάσουν σχετικά εύκολα. Πάμε με τον άσσο.

136. ΑΒΑΪ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Η Παλμέϊρας φιλοξενείται από την Αβαϊ, προφυλάσσοντας βασικούς παίχτες ενόψει του ντέρμπι με την Κορίνθιανς για το πρωτάθλημα. Θα έχουν αλλού το μυαλό τους οι παίχτες της Παλμέϊρας και είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κερδίσουν. Άσσος λοιπόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN         
126   2                 3.35            3.75
127   2                 1.55            1.66
128   1                 1.40            1.40
136   1                 2.40            2.40

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση