» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τρίτη 22/7

Ωραία 3άδα πέρασε ο γάτος και έστειλε τους φίλους του ταμείο χθες. Μετά από αρκετή μελέτη καταλήξαμε σε 4 σημερινά σημεία που έχουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης!

100. ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ ΝΙΚΣΙΤΣ-ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ
 H Σέριφ έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ποιοτικούς παίχτες και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια. Οι γηπεδούχοι αναγκαστικά θα παίξουν επιθετικά από το πρώτο λεπτό, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να βρουν ανοιχτούς χώρους. Ποντάρουμε στην εμπειρία και το διπλό που δίνει καλή απόδοση.

103. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΒΑΛΕΤΤΑ
Μια σκάλα ανώτερη η Κάραμπαγκ έχει την ευκαιρία να κερδίσει και σήμερα τους Μαλτέζους περνώντας πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Η Βαλέττα είναι αδύναμη ομάδα και εκτιμούμε ότι δεν θα σκοράρει. Προτεινόμενο σημείο είναι το No Goal στο παιχνίδι.  

106. ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ
Επαναληπτικός για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σκεντερμπέου πήρε 0-0 στο πρώτο ματς στη Λευκορωσία από την ΜΠΑΤΕ, η οποία ψάχνει αποτέλεσμα πλέον για να προκριθεί. Δεν έχει ελπίδες η αλβανική ομάδα και η ΜΠΑΤΕ θα περάσει ένα εύκολο βράδυ. Διπλό λοιπόν.

109. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ-ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Βόρεια Ιρλανδία. Καλύτεροι οι Ούγγροι που είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ματς. Πιστεύουμε ότι θα λυγίσουν εύκολα οι φιλοξενούμενοι και γι' αυτό ποντάρουμε στη νίκη της Ντέμπρετσεν από ημίχρονο (1/1). 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN       
100   2                 1.75            1.70
103  Ν/G             1.70            1.65
106   2                 1.50            1.65
109  1/1               1.60            1.72

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση