» » Προγνωστικά Στοιχήματος Κυριακή 20/7

Πολύ καλά πήγαμε χθες, αφού περάσαμε 5 στα 6 προτεινόμενα σημεία. Αρκετές επιλογές αγώνων υπάρχουν και σήμερα όπου διαλέξαμε 4 σημεία!

171. ΟΝΤΕΝΣΕ-ΧΟΜΠΡΟ
Η ομάδα της Οντένσε μπορεί να επένδυσε φέτος σε νέους παίχτες, αλλά το βάρος της φανέλας είναι μεγαλύτερο και διαθέτει περισσότερη εμπειρία από την πρωτάρα στην κατηγορία Χόμπρο. Ποντάρουμε στον άσσο των γηπεδούχων.
 
183. ΕΡΕΜΠΡΟ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ
Καμία από τις δυο ομάδες δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα. Η Έρεμπρο δεν λέει να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας, ενώ η Χέλσινμποργκ που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας δεν έχει καθόλου καλή επίδοση στους εκτός έδρας αγώνες. Ισορροπημένο παιχνίδι και γι' αυτό ποντάρουμε στην ισοπαλία.

202. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
Η Φλαμένγκο είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και μετράει 7 ματς χωρίς νίκη. Αυτή την ομάδα μόνο κόντρα μπορείς να την πας. Δεν νομίζουμε να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα η Ιντερνασιονάλ να πάρει τη νίκη. Άσσος.

207. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ
Η Ατλέτικο υποδέχεται την Κρισιούμα σε ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μεγάλη νίκη επί της Φλου, έφτασαν τους 11 πόντους και πήγαν στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού. Δεν έχουν πετύχει κάτι καλό εκτος έδρας ακόμα και ίσως ήρθε η ώρα να το κάνουν. Ποντάρουμε στην έκπληξη και το Χ2 ΔΕ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN     
171   1                  1.50            1.66
183   Χ                  3.30            3.20
202   1                  1.65            1.69
207  Χ2 ΔΕ           1.89            1.90

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση