» » Προγνωστικά Στοιχήματος Δευτέρα 21/7

Δεν υπάρχουν πολλοί αγώνες στο σημερινό κουπόνι, αλλά ο γάτος εντόπισε 3 σημεία για όσους θέλουν και σήμερα να παίξουν στοίχημα!

214. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ-ΧΟΝΕΦΟΣ
Με τα νέα αποκτήματα ταξίδεψε στο Ογκότνες για το παιχνίδι με τη Νεστ Σότρα η Χόνεφος. Αν και παρουσιάζει αρκετά αμυντικά προβλήματα, η Χόνεφος μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πάμε με την έκπληξη και παίζουμε Χ2 ΔΕ.

215. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΧΑΚΕΝ
Ξέσπασε πάνω στη Νόρκεπινγκ η Τζουργκάρντεν, παραμένει όμως ακόμα μακριά από την πρώτη τριάδα. Από ευρεία νίκη έρχεται και η Χάκεν (4-1 την Έρεμπρο), παραμένοντας σε απόσταση βολής από την τριάδα κι έχοντας και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Ποντάρουμε στο σημείο των 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.  

216. ΓΚΑΪΣ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Καθοριστικής σημασίας το ματς που κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής σήμερα το βράδυ, καθώς η ουραγός ΓΚΑΪΣ υποδέχεται την Άνγκεχολμς που βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Άνγκελχολμς έχει δύο καλούς παίχτες της τιμωρημένους και αυτό δημιουργεί πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Πάμε με τον άσσο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN     
214  Χ2 ΔΕ          1.64            1.70
215  2-3 γκολ      1.80            2.05
216   1                  1.90            2.05

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση