» » Προγνωστικά Στοιχήματος Σάββατο 19/7

Πολλές επιλογές μας δίνει το σημερινό κουπόνι και γι' αυτό σας ξεχωρίσαμε 6 σημεία από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε όποια θέλετε (ή να τα παίξετε όλα αν είστε τολμηροί)!

114. ΤΟΚΥΟ-ΚΑΣΙΜΑ
Στη μέση της βαθμολογίας η Τόκιο (3-1-3 εντός), ενώ στο -5 από την κορυφή η Κασίμα που είναι από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες (5-0-2). Υπάρχει ισορροπία στο παιχνίδι και γι' αυτό ποντάρουμε στην ισοπαλία.

120. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ
Το Χ σε αυτό το παιχνίδι έχει δεχθεί μεγάλη πίεση, αφού όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω του.  Χαμηλά στη βαθμολογία η Τσερέζο που ζορίζεται πολύ εντός έδρας (1-3-3), ενώ η Γιοκοχάμα είναι αρκετά σφιχτή ομάδα εκτός έδρας. Προτεινόμενο σημείο η ισοπαλία και εδώ.

123. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ-ΧΑΜ ΚΑΜ
Με μισή ομάδα η Χαμ Καμ ταξίδεψε στο γειτονικό Ούλενσακερ, αφού έγιναν αποχωρήσεις από το ρόστερ της προκειμένου να μειωθεί το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει. Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και απ' ότι φαίνεται αναμένεται να σηκώσει λευκή πετσέτα και να πέσει κατηγορία. Ο άσσος έχει πάρει μεγάλο ποντάρισμα και εκτιμούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει.

136. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Δεν τα κατάφερε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Στρόμσγκονσετ χάνοντας με 0-1 εντός από την Στεάουα. Ακολουθεί ο επαναληπτικός μεσοβδόμαδα στη Ρουμανία και μπορεί η ομάδα να προβεί σε μερικές αλλαγές στην 11άδα. Είναι ευκαιρία για τη Βαρελένγκα να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μια δυνατή έδρα. Παίζουμε Χ2 ΔΕ.

158. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Απογοητευτική μετά τη διακοπή η Κοριτίμπα, δέχθηκε πλήγμα ψυχολογικά καθώς περίμενε πως και πώς να αποδείξει ότι η πορεία της στο πρώτο κομμάτι ήταν τυχαία και δεν της άξιζε. Η Μποταφόγκο είναι δυνατή στην έδρα της και έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Άσσος.

165. ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΤΟΡΟΝΤΟ
Η Χιούστον πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού στα τελευταία 7 παιχνίδια της έχει δεχθεί 19 τέρματα. Απ' τη άλλη πλευρά, το Τορόντο είναι μια συμπαγής ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Πάμε με το διπλό που δίνει εξαιρετική απόδοση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN     
114   X                  3.20            3.35
120   Χ                  3.25            3.20
123   1                  1.45            1.50
136  Χ2 ΔΕ           1.82            1.95
158   1                  1.90            2.20
165   2                  2.65            2.87

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση