» » Προγνωστικά Στοιχήματος Πέμπτη 17/7

Εξαιρετικές στοιχηματικές ευκαιρίες έχουμε εντοπίσει στους σημερινούς αγώνες για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, με τον γάτο να ξεχωρίζει 5 σημεία!

150. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ
Η Μπρομαποϊκάρνα παραμένει ουραγός στο πρωτάθλημα και απειλείται άμεσα με υποβιβασμό, ωστόσο συνεχίζει στην Ευρώπη και μετά τη Βάασα αντιμετωπίζει την Κρουσέιντερς. Μπορεί να γίνει η έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό παίζουμε Χ2 ΔΕ.

160. ΜΟΛΝΤΕ-ΓΚΟΡΙΤΣΑ
Με το πλεονέκτημα της αγωνιστικής ετοιμότητας μπαίνει η Μόλντε στον θεσμό, αντιμετωπίζοντας την σλοβενική Γκόριτσα που θα την θυμάται ο κόσμος από τις αναμετρήσεις που έχει δώσει με τον Παναθηναϊκό. Οι Νορβηγοί είναι σε εξαιρετική φόρμα, αφού τρέχουν ένα μεγάλο σερί στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο άσσος έχει τον πρώτο λόγο.

162. ΡΙΕΚΑ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ
Εντυπωσιακά βήματο προόδου έχει κάνει η ομάδα της Ριέκα που αγωνίστηκε στους ομίλους πέρσυ, ήρθε δεύτερη στο πρωτάθλημα ενώ πριν λίγες μέρες πήρε το Σούπερ Καπ Κροατίας. Ποντάρουμε στην καύτη έδρα των γηπεδούχων και επιλέγουμε τον άσσο.

167. ΛΙΝΦΙΛΝΤ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
Με πίστη για ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα για την πρόκριση ταξίδεψε στη Βόρεια Ιρλανδία η ΑΪΚ. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια, με τους Σουηδούς να είναι πιο έτοιμοι και αγωνιστικά. Το διπλό αποτελεί το στήριγμα της ημέρας.

171. ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Η Σαράγιεβο συμμετέχει τακτικά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη χωρίς ακόμα να έχει καταφέρει να φτάσει στους ομίλους. Είναι μια ομάδα με πολύ ισχυρή έδρα και αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Χάουγκεσουντ που μετά από 15 αγωνιστικές είναι τρίτη από το τέλος στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN   
150  X2 ΔΕ            2.31            2.30
160   1                   1.40            1.30
162   1                   1.45            1.44
167   2                   1.60            1.57
171   1                   1.65            1.75

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση