» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τετάρτη 16/7

Σήμερα, θα φορτώσουμε μια 3άδα που έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Δύσκολα θα σπάσει κάποιο σημείο απ' τα προτεινόμενα!

120. ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΟΣ-ΑΚΤΟΜΠΕ
Επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Ντιναμό Τυφλίδος για τον Τσέχο Μίχαλ Μπίλεκ, άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή της Τσεχίας. Μόλις για δεύτερο ματς στην τεχνική ηγεσία της Ακτόμπε ο Ρώσος Βάλερι Γκαζάεφ. Η Ντιναμό Τιφλίδας έρχεται από το δεύτερο σερί πρωτάθλημά της στη Γεωργία, τερματίζοντας έξι βαθμούς μπροστά από τη Ζεσταφόνι στα πλέϊ-οφ. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν κλειστά, αλλά δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα. Άσσος.

121. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΣΤΕΑΟΥΑ
Η Στρομσγκόντσετ έχει βρεθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κατακτώντας έπειτα από ονειρεμένη χρονιά πέρσι το πρωτάθλημα, που ήταν το δεύτερο στην ιστορία της και πρώτο έπειτα από 43 χρόνια. Οι γηπεδούχοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα και ιδιαίτερα απέναντι στους έμπειρους Ρουμάνους δεν πρόκεται να ανοιχτούν. Προτεινόμενο σημείο είναι το under στην αναμέτρηση.

127. ΤΟΡΟΝΤΟ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται το Τορόντο που αν δείξει λίγο μεγαλύτερη σοβαρότητα και στην άμυνα δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στο Βανκούβερ που έχει δεχθεί οκτώ γκολ στα τελευταία τρία ταξίδια του. Ποντάρουμε στον άσσο, ένα σημείο το οποίο το έχουμε εντοπίσει εδώ και 2 μέρες ότι αξίζει.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN   
120   1                   1.85            1.83
121  under            1.75            1.72
127   1                   2.05            2.10        

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση