» » «Καραμπόλα» με Αλμέιδα και Άμραμπατ!

Ανοικτό παραμένει το θέμα του Νόρντιν Άμραμπατ για τον Ολυμπιακό, με έναν παίκτη που απασχόλησε τους «ερυθρόλευκους» να είναι αυτός που μπορεί να… στείλει στον Πειραιά τον Μαροκινό επιθετικό.

Ο λόγος για τον Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος καταλήγει όπως όλα δείχνουν στη Γαλατάσαραϊ παρά το γεγονός ότι τον ήθελαν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες από τη στιγμή που αποχωρεί από τη Μπεσικτάς. Μέσα στις ομάδες αυτές, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Πορτογάλου στράικερ, ήταν και ο Ολυμπιακός, όμως, ο Αλμέιδα προτίμησε να μείνει στην Τουρκία. «Ο Ολυμπιακός, η Γουέστ Χαμ και η Λάτσιο ενδιαφέρθηκαν, αλλά ήθελε να παίξει στη Γαλατάσαραϊ. Για αυτό το λόγο, δεν απαντήσαμε στις προσφορές άλλων ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του έμπειρου φορ.

Συνεπώς, με τη Γαλατά να βάζει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης της, αυξάνονται οι πιθανότητες να αποχωρήσει οριστικά ο Άμραμπατ. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν κλείσει την υπόθεση, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μίτσελ και μπορεί να βοηθήσει σε περισσότερες των μία θέσεις από τη μέση και μπροστά, και όλα δείχνουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν για τον Μαροκινό.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Άμραμπατ λογικά δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Μπόγιαν που έχει γραφτεί και απασχολεί, ενώ για τον «φορ περιοχής» όλα εξαρτώνται από την κατάληξη του θέματος Πουλίδο. Αν αποκτηθεί ο Μεξικανός, ο Ολυμπιακός πιθανότατα να μην κάνει άλλη «δυνατή» κίνηση για τη συγκεκριμένη θέση. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται και μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν σενάρια για παίκτες που θα κάνουν μεγαλύτερο… γκελ από τον φορ της Τίγκρες!

Πηγή: onsports.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση