» » Προγνωστικά Στοιχήματος Σάββατο 9/8

Τα σημερινά πονταρίσματα επικεντρώνονται κυρίως στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας!

158. ΓΟΥΙΓΚΑΝ–ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Η Γουίγκαν, εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει την Ρέτινγκ που δεν έχει ενισχυθεί μεταγραφικά. Οι γηπεδούχοι ξεκινούν με υψηλές βλέψεις το πρωτάθλημα και θα τα δώσουν όλα ώστε να πάρουν τους 3 βαθμούς. Πάμε με τον άσσο.

163. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ–ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Οι γηπεδούχοι δείχνουν να μπαίνουν με καλύτερες συνθήκες στο μαραθώνιο της Τσάμπιονσιπ από την Τσάρλτον που ακόμα ψάχνεται. Το λογικό είναι ο άσσος, αλλά εμείς προτείνουμε το σημείο του over που έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης.

180. ΕΞΕΤΕΡ–ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Η Έξετερ θα παρουσιαστεί χειρότερη από την περσυνή χρονιά, αφού αρκετοί παίχτες της αποχώρησαν. Η Πόρτσμουθ θέλει να επιβεβαιώσει από νωρίς τον τίτλου του φαβορί για άνοδο και αναμένεται να πάρει ένα εύκολο διπλό. Ποντάρουμε στην δυναμική και την εμπειρία των φιλοξενούμενων.

251. ΝΑΝΤ-ΛΑΝΣ
Σε τραγική κατάσταση η Λανς, στις 25 Ιουλίου έμαθε ότι θα παίξει στη Ligue 1, η προετοιμασία έγινε στο πόδι, δεν έκανε μεταγραφές ενώ αποδυναμώθηκε κιόλας. Η Ναντ σώθηκε εύκολα πέρσυ χάρη στην ομοιογένεια και τη μαχητικότητα της, λόγω απαγόρευσης μεταγραφών συνεχίζει στα περσινά πλαίσια καθώς δεν άλλαξε ιδιαίτερα το ρόστερ της. Προτεινόμενο σημείο είναι ο άσσος στην αναμέτρηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN          
158   1                 1.75            1.75
163  over            1.90            2.15
180   2                 2.10            2.05
251   1                 1.90            1.93

Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση