» » Προγνωστικά Στοιχήματος Κυριακή 10/8

Πάμε να ρεφάρουμε τις απώλειες που είχαμε τις προηγούμενες μέρες με 4 δυνατά σημεία για σήμερα!

286. ΟΥΡΑΛ–ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ
Πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι λόγω των ευρωπαϊκών αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαν. Η Ουράλ θα παραταχθεί στο παιχνίδι με πολλές απουσίες. Πάμε με το διπλό που ήδη έχει πάρει μεγάλο ποντάρισμα, διότι οι φιλοξενούμενοι μας γεμίζουν περισσότερο το μάτι.

294. ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Χωρίς τους περισσότερους παίχτες που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα αναμετρηθούν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι για το Σούπερ Καπ της Αγγλίας. Οι απουσίες της Σίτι είναι σημαντικότερες και δίνουμε προβάδισμα στην Άρσεναλ που περιμένουμε ότι θα είναι δυνατή φέτος. Το ματς γίνεται στο ουδέτερο του Γουέμπλει και συνήθως έχει αρκετά γκολ. Εμείς ποντάρουμε στον άσσο της Άρσεναλ. 

 299. ΒΙΛΕΜ–ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Δεν σπάει με τίποτα αυτό το διπλό, με την Αϊντχόφεν να είναι αρκετά σκαλιά πιο πάνω από την ανέτοιμη Βίλεμ που παρουσιάζει κενά στο ρόστερ της. Δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση παρόλο που πρόκειται θεωρητικά για τοπικό ντέρμπι. Το διπλό αποτελεί το στήριγμα της ημέρας. 

300. ΓΟΥΛΒΣ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ  
Στην έδρα της νεοφώτιστης και φιλόδοξης Γουλβς, ξεκινάει της υποχρεώσεις της Τσάμπιονσιπ η Νόριτς. Το ματς είναι αμφίρροπο ως προς το αποτέλεσμα, αλλά περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ. Προτεινόμενο σημείο είναι το over στην αναμέτρηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN          
286   2                 1.85            1.87
294   1                 2.85            3.20
299   2                 1.45            1.57
300  over            1.85            2.02
Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση