» » Προγνωστικά Στοιχήματος Τετάρτη 13/8

Σχετικά καλά τα πήγαμε χθες, αφού περάσαμε 3 στα 4 προτεινόμενα σημεία και ένα αγγλικό over για ματς της Κόνφερενς Βορρά, το οποίο σας ενημερώσαμε ότι θα έρθει σίγουρα μέσω της σελίδας μας στο fb το απόγευμα. Σήμερα, επιλέξαμε μια 3άδα που δύσκολα θα σπάσει!

157. KOYOΠΙΟ- ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ
Η Κουόπιο επικράτησε με 1-0 της Ροβανιέμι την Κυριακή και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την δύναμή τους όταν αγωνίζονται εκτός έδρας. Η Μιλικόσκι θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών παιχτών που είχε. Ποντάρουμε στον άσσο.

162. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ–ΜΠΑΓΕΡΝ
Σούπερ Καπ Γερμανίας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου και τη φιναλίστ του κυπέλλου Ντόρτμουντ. Με πολλές αλλαγές θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες λόγω Μουντιάλ και τραυματισμών. Οι Βαυαροί είναι το φαβορί, με κεντρικό πρόσωπο στο παιχνίδι τον επιθετικό τους Λεβαντόφσκι. Πάμε με το διπλό σε εξαιρετική απόδοση.

180. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.–ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Μπρίστολ Σίτι (1-2), οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο να αδιαφορήσουν για το Λιγκ Καπ. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ώστε να ανέβουν ψυχολογικά. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μεγάλη και γι' αυτό επιλέγουμε το σημείο του άσσου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ      ΟΠΑΠ     STOIXIMAN            
157   1                 1.80            1.88
162   2                 2.15            2.20
180   1                 1.55            1.60
Στηρίξτε το blog, κάνοντας εγγραφή στην εταιρεία που προτείνουμε μέσα απο εδώ, πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:
Ευχαριστούμε... 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση